OGIBiz Website

Menu
2795046
Main Description
2796147

Αρχική » Σεμινάρια » Events

Main Description
2796148

Ενημερωθείτε αναλυτικά για όλες τις εκδηλώσεις στο

Facebook. Εδώ παρουσιάζονται οι αμέσως επόμενες και οι ολοκληρωμένες εκδηλώσεις.Vertical Image Area
2934525

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΣΩΜΑΤΙΚΟΣ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ – ΗΛΕΚΤΡΟΒΕΛΟΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΩΤΟΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ

Ο  ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΣΩΜΑΤΙΚΟΣ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ  είναι θεραπευτικό μέσο  της κινέζικης  ιατρικής .Αναγνωρίζεται  από τον  Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ως θεραπευτική  πράξη  για την αντιμετώπιση κυρίως του πόνου. Ο ιατρός ,ο φυσιοθεραπευτής αλλα και ο απλος βελονιστης   , έχοντας σωστές γνώσεις του βελονισμού, μπορούν να έχουν ένα ακόμα όπλο στα χέρια τους. Να εχουν την δυνατότητα να κάνουν συνδυασμόυς ,μαζί με άλλα θεραπευτικά μέσα για ένα ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα.
Το Σεμινάριο  απευθύνεται σε: Ιατρούς, φυσικοθεραπευτές, φοιτητές φυσικοθεραπείας, βοηθούς και άλλα στελέχη  υγείας. Υπεύθυνη της οργάνωσης είναι η exidikeysi.gr μαζί με τον Πολυχώρο σεμιναρίων ΡΟΗ ,που μπορεί να εξασφαλίσει και την διαμονή συμμετεχόντων.
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΑ  :
Prof. Zoya Goranova, DSc, PhD, AP&MB, AK, Chair of BAAPT, Member of Council Board of WFCMS, Authorized Professor in International College – Jangxi University Of Chinese Medicine, China Έχει  εξειδίκευση  στη κινέζικη ιατρική και συνεργαζεται με το Πανεπιστήμιο της Κινέζικης Ιατρικής στο Πεκίνο και  στο  Jiangxi. Είναι Πρόεδρος της «Ένωσης  θεραπευτών βελονισμού   Βουλγαρίας» . Μέλος της συμβουλευτικής επιτροπής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας της Κινέζικης Ιατρικής (WFCMS)
ΔΟΜΗ :
Η  εκπαίδευση  είναι 300 διδακτικές ώρες  (θεωρία και πρακτική άσκηση 50% των ωρών).  Η  θεωρία περιλαμβάνει : τις βασικές αρχές της ανατολικής  ιατρικής , θεωρία του yin-yang , 5 στοιχεία, zang fu ,μεσημβρινοί ,ιστορικό,αξιολόγηση ασθενή ,θεραπευτικά πρωτόκολλα .
Το σεμινάριο αποτελείται από 10  ενότητες για τον σωματικό βελονισμό
2 ενότητες  για τον ωτοβελονισμό και
1 ενότητα ηλεκτροβελονισμό και χρήση βεντούζας. Η  εκπαίδευση  ολοκληρώνεται σε 13 Σαββατοκύριακα (κύκλους) 9.00-17.00 , σε διάστημα 1,5 έτους περίπου. Η παρακολούθηση όλων των ενοτήτων είναι υποχρεωτική. Δεν πραγματοποιούνται μαθήματα τις περιόδους εορτών και θερινούς μήνες

 Eγγραφές συμμετοχής άμεσα και για ομαδική εγγραφή άνω τον 2 ατόμων έκπτωση 10%
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
www.exidikeysi.gr

 
 H τεχνική του Gua Sha αποτελεί μέρος της Κινέζικης θεραπευτικής του μασάζ και τα τελευταία χρόνια έχει κατακτήσει τον δυτικό κόσμο με την απλότητα και την αποτελεσματικότητα της.
Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιεί εργαλεία κατάλληλα κατασκευασμένα από πέτρα, ξύλο ή μέταλλο, που με την σωστή τεχνική του θεραπευτή προκαλεί έντονη υπεραιμία στο δέρμα και στους μύες όπου εφαρμόζεται. Σκοπός είναι να κινητοποιηθεί η ενέργεια, να λυθεί ο μυϊκός σπασμός και τότε έχουμε θεαματικά αποτελέσματα και οφέλη. Το Gua sha είναι μια απόλυτα φυσική εναλλακτική θεραπεία και στο σεμινάριο του θα μάθουμε τους μύες που εφαρμόζεται, τις διάφορες τεχνικές, τρόπους χρήσης, ενδείξεις-αντενδείξεις καθώς και θεραπευτικά αποτελέσματα που αναμένουμε.
????Θα δούμε με ποιες άλλες θεραπείες συνδυάζεται ιδανικά και πως οργανώνουμε μια συνεδρία με αυτά τα εργαλεία. Η μέθοδος είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για κάθε θεραπευτή-μασέρ-αισθητικό με πολλές εφαρμογές στο σώμα και στο πρόσωπο.
????Θα διδαχθούμε στην τεχνική Gua sha πως εφαρμόζεται:
Στην πλάτη.
Στους γλουτούς.
Στον αυχένα.
Στα χέρια.
Στα πόδια.
Στο πρόσωπο
Εξηγώντας αναλυτικά τα οφέλη στο δέρμα, στους ιστούς, μύες, όργανα, νευρικό σύστημα κλπ.
Vertical Image Area
2932024
 
Vertical Image Area
2923495
Vertical Image Area
2923490
Footer
2795051

H «Ροή»H «Ροή» είναι μία σκέψη, μία φιλόδοξη ιδέα που υλοποιήθηκε για να μπορεί να φιλοξενήσει αυτά που οραματιζόμαστε…. Έναν χώρο προσφοράς φυσικών θεραπειών και προσωπικής ανάπτυξης, με στοιχεία εθελοντισμού και ποιότητες ανθρώπων με αγάπη στον άνθρωπο και στη φύση.


Εναλλακτικές ΘεραπείεςΟι συμπληρωματικές εναλλακτικές θεραπείες δεν αντικαθιστούν την κλασική ιατρική. Την συμπληρώνουν…..


Πληροφορίες Αποστολής
Όροι Χρήσεις
'Οροι Αποστολής
Πολιτική Επιστροφών
Τρόποι Πληρωμής & Όροι
Πολιτική Απορρήτου

ΕπικοινωνίαΓεωργίου Σουρή 4, Καλαμαριά
55134 Θεσσαλονίκη
231 045 2711
roi.polixoros@gmail.com

 Ροή Πολυχώρος

roi_polihoros