OGIBiz Website

Menu
2795046
Main Description
2796041

Αρχική » Υπηρεσίες » Μασάζ

Main Description
2796040

Απαλλαγή από μυοσκελετικούς πόνους και ημικρανίες? Ευεξία και αναζωογόνηση? Μείωση του στρες και χαλάρωση? Βελτίωση του κυκλοφορικού και καρδιοαγγειακού συστήματος? Ομορφιά και εμφάνιση? Όποιος και να είναι ο λόγος που θα επιλέξετε ένα πρόγραμμα μασάζ, τα οφέλη θα είναι πολλαπλά.

Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας (αναλυτικά στην αρχική σελίδα)

Main Description
2796043

Χαλαρωτίκο Μασάζ 


 

Horizontal Image Area
2796044

50´| 25€

Μασάζ σώματος ήπιας πίεσης που αποτοξινώνει τους μύες, βοηθά τη κυκλοφορία και προσφέρει μια χαλάρωση νου-σώματος σύμφωνα με τη παράδοση του Σουηδικού μασάζ.

Οι ιδιότητες και τα οφέλη του χαλαρωτικού μασάζ σίγουρα δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα. Πέρα από την τόνωση του δέρματος και των μυών, που αποτελούν και τους βασικούς λόγους που κάποιος επιλέγει την συγκεκριμένη τεχνική μασάζ, τα  οφέλη είναι πολύ περισσότερα. Ένα από τα σημαντικότερα θα λέγαμε είναι η βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και η επαναφορά του καρδιακού παλμού σε φυσιολογικά επίπεδα.

Μετά από έντονη άσκηση ή την ένταση της καθημερινότητας, το χαλαρωτικό  μασάζ είναι σε θέση να απομακρύνει τη κούραση και να προσφέρει στον οργανισμό σας μια συνολική χαλάρωση.

Main Description
2796045

Rejuvance / Μασάζ Ανανέωσης Προσώπου


 

Horizontal Image Area
2796046

60´| 40€

Το ρεζουβάνς είναι ένα βιοενεργειακό μασάζ που επαναφέρει τη σφριγηλότητα στο δέρμα. Η τεχνική δρα στο δέρμα, στους μύες,στο συνδετικό ιστό και στα ενεργειακά κανάλια. Οι πονοκέφαλοι, οι ημικρανίες, ο πόνος στην κάτω γνάθο ή ακόμα και η δυσκαμψία στους ώμους και στον αυχένα μπορούν να μειωθούν αισθητά κατά την διάρκεια των συνεδριών. Εφαρμόζεται στο πρόσωπο, το τριχωτό της κεφαλής, το λαιμό και το ντεκολτέ. Ένας κύκλος ρεζουβάνς αποτελείται από 6 επισκέψεις. Σε κάθε μία δουλεύεται διαφορετική περιοχή. Είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό για την εξάλειψη των ρυτίδων. ( 60′ )

Με ειδικές και ακριβείς κινήσεις χαλαρώνουν οι μύες του προσώπου και ενισχύεται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Το αποτέλεσμα είναι ένα λαμπερό, ήρεμο και με λιγότερες ρυτίδες πρόσωπο!

Main Description
2796058

Shiatsu Massage 


 

Horizontal Image Area
2796059

60´| 40€

Το Shiatsu είναι μια αγωγή υγείας που πηγάζει απο τις αρχές του Κινέζικου Βελονισμού .
Χαρακτηρίζεται απο την εξαιρετική του απαλότητα και ασκείται με δακτυλικές πιέσεις και διατάσεις στο σώμα και στο κεφάλι.
Έχει ως στόχο του τη βελτίωση της ενεργειακής ροής και ως αποτέλεσμα την ενεργοποίηση του αμυντικού συστήματος και τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος .
 
 Έχει αναφερθεί πως μπορεί να βοηθήσει μεταξύ άλλων σε :
 
-Μυοσκελετικούς πόνους.
-Πονοκεφάλους και ημικρανίες .
-Πόνους περιόδου , προεμμηνορρυσιακό σύνδρομο , πολυκυστικές ωοθήκες , υπογονιμότητα.
-Κόπωση και ατονία.
-Υπερένταση και αυπνία.
-Αναπνευστικά , δερματικά και αλλεργικά προβλήματα.
-Βελτίωση της φυσικής κατάστασης .
-Υποστήριξη κατα την εγκυμοσύνη , τον τοκετό και τη λοχεία.
-Κατάθλιψη , πένθος ,άγχος.
 
 Τονώνει και αναζωογονεί τον οργανισμό προσφέροντας χαλάρωση και ευεξία στο σώμα και στο πνεύμα .
Το Σιάτσου θα πρέπει να αποφεύγεται από άτομα με λοιμώδη νόσο του δέρματος, εξανθήματα ή ανοιχτά τραύματα και να εφαρμόζεται με προσοχή σε άτομα που έχουν πρόσφατα υποβληθεί σε χημειοθεραπεία ή ακτινοβολία.
Main Description
2796047

 Hot Stone Massage


 

Horizontal Image Area
2796048

60´| 45€

Το Hot Stone Massage είναι ένα είδος μάλαξης το οποίο γίνεται με την χρήση θερμών ηφαιστειακών λίθων.

Η θεραπεία με ζεστές πέτρες συναντάται στην ιστορία αρχαίων λαών και πολιτισμών. Όχι μόνο οι Κινέζοι, αλλά και οι Σαμάνοι σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν εδώ και χιλιάδες χρόνια τις θερμές πέτρες για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες. Η γνώση αυτή έχει πλέον προσαρμοστεί στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου και εξυπηρετεί την ενίσχυση της σωματικής και συναισθηματικής ισορροπίας μας.

Το Massage με Hot Stones βοηθάει στη ρύθμιση ζωτικών συστημάτων, στην ανακούφιση και στη χαλάρωση νεύρων και μυών και στη βελτίωση της ψυχικής κατάστασης. Πιο συγκεκριμένα:

 • Προσφέρει βαθιά χαλάρωση.
 • Καταπολεμά το άγχος.
 • Βελτιώνει την κυκλοφορία αίματος και οξυγόνου.
 • Μειώνει μυϊκούς πόνους και πιασίματα.
 • Τονώνει το ανοσοποιητικό.
Main Description
2796049

Deep Tissue Massage


 

Horizontal Image Area
2796050

60´| 35€

 Μια δυναμική θεραπεία που δρα σε βάθος.

  To μασάζ των ιστών είναι ιδανικό σε περιπτώσεις χρόνιας έντασης των μυών σε δύσκολα σημεία όπως η πλάτη, η μέση, ο αυχένας. Είναι αυτά τα σημεία που νιώθουμε να πιάνονται καθημερινά για πολλούς λόγους, όπως το άγχος, η κακή στάση σώματος, η κακή στάση κατά τη διάρκεια του ύπνου, η έντονη αθλητική δραστηριότητα. Η πίεση σε αυτά τα σημεία κατά τη διάρκεια του μασάζ μπορεί να προκαλέσει αρχικά πόνο ωστόσο στη συνέχεια απελευθερώνει τις εντάσεις. Ακριβώς επειδή δρα σε ένα βαθύτερο επίπεδο στο σώμα, το deep tissue massage δεν είναι μια χαλαρωτική μάλαξη, αλλά μια πιο δυναμική θεραπεία.

 

Οι μαλάξεις εφαρμόζονται σε όλες τις εν τω βάθει μυϊκές ομάδες, με έντονες πιέσεις από τα δάχτυλα, τις γροθιές, τα αντιβράχια ή και τους αγκώνες. Το αποτέλεσμα είναι η πλήρης αναζωογόνηση, τόνωση και χαλάρωση, με πολλά οφέλη, από ανακούφιση πόνων, μείωση του στρες, καταπολέμηση φλεγμονών μέχρι βελτίωση της στάσης του σώματος και της ποιότητας του ύπνου.

Main Description
2796052

Μασάζ με Βεντούζες


 

Horizontal Image Area
2796053

60´| 40€ 

Η θεραπεία με βεντούζες βασίζεται στην δύναμη της αναρρόφησης που ανασηκώνει το δέρμα και τους επιφανειακούς μύες.

Εφαρμόζεται τοπικά, σε σημεία βελονισμού ή περιοχές που πονούν. Επίσης αποτελεί μια τεχνική μασάζ, όταν η βεντούζα μετακινείται σε μεγάλη περιοχή του σώματος όπως είναι η πλάτη, ο αυχέναςς, οι μηροί και ο βραχίονας.

 Xρησιμοποιούνται για την χαλάρωση καταπονημένων μυών ή για την τόνωση τους.

Οι βεντούζες:

 • Μειώνουν το οίδημα και τον πόνο.
 • Διασπείρουν το κρύο και την υγρασία.
 • Aφαιρούν τις τοξίνες από τον οργανισμό.
 • Λύνουν συμφύσεις.
 • Λύνουν μπλοκαρίσματα στον συνδετικό ιστό.
 • Χρησιμοποιούνται σε καταστάσεις ρευματικών ή αρθριτικών πόνων.
 • Για διαταραχές του αναπνευστικού (βήχας, άσθμα, κρύωμα)
 • Για μυϊκούς πόνους λόγω διαστρέμματος ή θλάσης – λόγω συγκέντρωσης γαλακτικού οξέος.
 • Για χρόνιους πόνους στη μέση.

 

Main Description
2796054

Gua Sha Σώματος


 

Horizontal Image Area
2796055

30´| 25€

Οι τεχνικές Gua Sha βοηθούν στην εξισορρόπηση και αποκατάσταση της ενέργειας στο σώμα. Η πρακτική του Gua Sha προέρχεται από την παραδοσιακή κινεζική ιατρική. Παραδοσιακά, εφαρμόζεται πάνω στους μεσημβρινούς, ή αλλιώς ενεργειακά κανάλια.

Το Gua sha είναι μια φυσική εναλλακτική θεραπεία που περιλαμβάνει την απόξεση του δέρματός σας με ένα εργαλείο μασάζ για τη βελτίωση της κυκλοφορίας. Αυτή η αρχαία κινεζική τεχνική θεραπείας μπορεί να προσφέρει μια μοναδική προσέγγιση για καλύτερη υγεία, αντιμετωπίζοντας ζητήματα όπως ο χρόνιος πόνος.

 

Main Description
2796056

Πακέτο για τους Ερωτευμένους


 

Horizontal Image Area
2796057

 

 

Footer
2795051

H «Ροή»H «Ροή» είναι μία σκέψη, μία φιλόδοξη ιδέα που υλοποιήθηκε για να μπορεί να φιλοξενήσει αυτά που οραματιζόμαστε…. Έναν χώρο προσφοράς φυσικών θεραπειών και προσωπικής ανάπτυξης, με στοιχεία εθελοντισμού και ποιότητες ανθρώπων με αγάπη στον άνθρωπο και στη φύση.


Εναλλακτικές ΘεραπείεςΟι συμπληρωματικές εναλλακτικές θεραπείες δεν αντικαθιστούν την κλασική ιατρική. Την συμπληρώνουν…..


Πληροφορίες Αποστολής
Όροι Χρήσεις
'Οροι Αποστολής
Πολιτική Επιστροφών
Τρόποι Πληρωμής & Όροι
Πολιτική Απορρήτου

ΕπικοινωνίαΓεωργίου Σουρή 4, Καλαμαριά
55134 Θεσσαλονίκη
231 045 2711
roi.polixoros@gmail.com

 Ροή Πολυχώρος

roi_polihoros